Skip to main content

Sinds de start van de Eberhardjes helpt Holtkamp Horeca ons naast het ontwikkelen van het koekje, ook om steeds meer hartjes door de stad te verspreiden. Vandaag hebben we in samenwerking met Holtkamp Horeca hun afnemers benaderd om de kring van horeca ondernemers in Amsterdam steeds groter te maken en via het Eberhardje te verbinden.

Ken je een goede ondernemer in Amsterdam die het gedachtengoed om goed te zorgen voor de stad en voor elkaar ook wil onderstrepen? Stuur onderstaand verhaal aan ze door! Dankjewel alvast! 

Inspirerend netwerk

Als horeca ondernemer in Amsterdam nodigen we je graag uit om onderdeel te worden van een inspirerend netwerk van ondernemers, maatschappelijke organisaties, bewoners en bezoekers in onze mooie hoofdstad.

‘Zorg goed voor onze stad en voor elkaar’

Deze krachtige afscheidswoorden van oud-burgemeester Eberhard van der Laan waren de inspiratie voor het Eberhardje, hét koekje dat mensen samenbrengt en verbindt. Met het Eberhardje dragen we uit hoe eenvoudig het is om contact te maken met anderen, bij voorkeur genietend van een kopje koffie of thee op een mooie locatie in Amsterdam.

Gezamenlijk groeien

We zijn ontzettend trots op de bijzondere ondernemers die het Eberhardje op dit moment al serveren en/of verkopen en voegen jou daar graag aan toe!

Wij geloven dat we als ‘Amsterdam’ de eerste stad in de wereld kunnen worden, die in samenwerking met haar ondernemers, inwoners en bezoekers een product groot kan maken en met de opbrengsten concreet iets terug kan geven aan de stad. Doe je met ons mee?

‘Laagdrempelig’ goed doen

Als deelnemer in ‘de keten’ van de Eberhardjes draag je de boodschap ‘zorg goed voor onze stad en voor elkaar’ actief uit en lever je direct een bijdrage aan projecten van Amsterdammers voor Amsterdammers, onder andere in samenwerking met Mensen Maken Amsterdam.

Vraag hier meteen meer info op via Holtkamp Horeca

Hoe zijn de Eberhardjes verpakt?

Eet je het Eberhardje, dan proef je kwaliteit, roomboter en een vleugje vanille. De koekjes zijn verpakt in 3 x 750 grams verpakking, dus per 2,25 kilo in een omdoos. Per 750 gram vind je zo’n 108 Eberhardjes in een doos.

Hersluitbare deksel en verhoogde houdbaarheid

De verpakking is geseald en bevat per doos van 750 gram een hersluitbaar deksel. Hiermee kun je de Eberhardjes na opening één tot twee weken goed bewaren. Gesloten zijn de Eberhardjes in ieder geval tot maximaal vijf maanden houdbaar.

Consumentenverpakking

Sinds 14 februari 2021 zijn de Eberhardjes ook in consumentenverpakking verkrijgbaar. Serveer je de Eberhardjes bij de koffie of thee? Dan kun je de koekjes dus ook als cadeautje verkopen in jouw horecazaak. De koekjes zijn per 16 stuks verpakt in een luxe doosje en de advies verkoopprijs is € 5,95

Doe je mee?

In 2025 bestaat Amsterdam 750 jaar. Hoe mooi is het als we dan met elkaar aan de hele wereld kunnen laten zien dat de boodschap ‘zorg goed voor onze stad en voor elkaar’ niet meer weg te denken is uit Amsterdam en deze manier van samenwerken navolging gaat vinden in andere steden.

Doe met ons mee en vul vandaag nog dit formulier in. Holtkamp Horeca zorgt voor de rest!

Nieuws, informatie en sociale media

Lees meer over de Eberhardjes op deze website en volg ook ons nieuws via www.eberhardjes.nl/nieuws.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief via deze link en blijf op de hoogte!

Op de sociale media vind je ons Instagram, Facebook en LinkedIn!

Bij vragen, neem gerust contact op via info@eberhardjes.nl

Eberhardjes

Eberhardjes proeven of kopen?

Ondertussen worden de Eberhardjes, op steeds meer plaatsen weer geserveerd. Lees hier waar je de Eberhardjes bij jouw kopje koffie of thee krijgt geserveerd. 

Ook zijn er steeds meer horeca en / of andere bedrijven in de stad die de Eberhardjes verkopen in consumentenverpakking. Lees hier waar je de Eberhardjes kunt kopen. 

Wil jij als horeca ondernemer of bijzondere winkel meehelpen om steeds meer hartjes door de stad te verspreiden? Kijk dan bij zakelijk bestellen.

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10