Skip to main content

Op 14 februari 2021 was het eindelijk zover, we konden de Eberhardjes in consumentenverpakking aan iedereen laten zien! Vanaf dat moment konden onze crowdfunders hun voorgefinancierde Eberhardjes gaan afhalen bij de diverse locaties in Amsterdam.

Horeca Amsterdam

De Horeca van Amsterdam heeft de Eberhardjes groot gemaakt. Samen met hen bleven we de boodschap ‘Zorg goed voor de stad en elkaar’ communiceren door bij de koffie te trakteren op een Eberhardje.

Vanaf maart 2020 is dit helaas stop gezet en zijn veel horecaondernemers in moeilijke tijden beland. We wilden hen, in deze moeilijke tijden een hart onder de riem steken en hebben gevraagd of zij voor ons de Eberhardjes wilden verkopen en /of wilden afgeven aan onze crowdfunders. Daarmee komen hopelijk extra mensen eens wat lekkers bij hen halen en met de verkoop kunnen ze een kleine vergoeding verdienen. Met een aantal prachtige locaties in de stad hebben we dit kunnen afspreken. Lees daar meer over op onze crowdfundingpagina.

Toekomst

Wij hebben met het ‘Eberhardje’ voor ogen dat dit het koekje van Amsterdam is en steeds meer wordt richting 2025, wanneer Amsterdam 750 jaar bestaat. Wij dromen van een hele grote afzet van Eberhardjes, omdat we op deze manier echt samenwerken om lief te zijn voor de stad en voor elkaar.

Stichting

De stichting ‘Eberhard voor Amsterdam’ zijn we aan het professionaliseren. Wij geven op dit moment nog steeds geld uit aan het verblijden van mensen in de stad met Eberhardjes en af en toe kunnen we een project financieel ondersteunen. We moeten echter ook gaan groeien naar een professioneel sociale stichting dat haar hoofd boven water kan houden en haar medewerkers kan betalen. Hoe we dit zo transparant mogelijk kunnen doen, dat is waar wij ons de komende tijd op richten.

Heel veel Eberhardjes!

In de tussentijd hopen we samen met jullie heel veel Eberhardjes te kopen, te geven en te verdelen, waardoor we de boodschap met z’n allen steeds steviger kunnen communiceren. Koop je de Eberhardjes bij de horeca, dan steun je ook hen meteen. Bovendien gaan we er stiekem vanuit dat je ook een lekkere koffie of thee bij hen haalt 😊

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10