Skip to main content

Kopen – consument

Eberhardjes zijn te koop in consumentenverpakking en in horecaverpakking. Voor horeca lees verder in de rechterkolom. De netto opbrengst van de verkopen komt ten goede aan Stichting Hart voor je stad.

Bosshardtjes zijn vanaf 14 februari 2024 online te koop via www.bosshardtjes.nl. Voor retailers die ze ook willen verkopen zijn ze te koop via www.qsta.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Laat dan je gegevens achter. Je ontvangt dan onze nieuwsbrief.

Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je bij elke e-mail alsnog uitschrijven. – Privacy Statement

Zakelijk – horeca

De Eberhardjes zijn naar recept van Holtkamp Horeca Patisserie en Croquetten gebakken. Zij zijn dé patissier van Amsterdam voor horeca en groothandels.

Horecaverpakking
Is jouw horeca gelegenheid of bedrijf gevestigd in Amsterdam? Of in een straal van 15 km om Amsterdam heen? Holtkamp Horeca levert haar patisserie en de Eberhardjes in deze regio rechtstreeks. Voor overige locaties, de Bosshardtjes of wanneer je liever online besteld kan dit via QSTA.nl

Consumentenverpakking
Wil jij een verkooplocatie voor de Eberhardjes of Bosshardtjes worden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Informatie en bestellen

Wil je meer weten over de verkoopmogelijkheden van onze horeca- en/of consumentenverpakking Eberhardjes of Bosshardtjes en/of deze alvast bestellen? Kies dan hieronder wat voor soort bedrijf je hebt en vul ons informatie-formulier in.

Met
gemaakt door
Gunfactor 10