Skip to main content

In 2021 is er veel gebeurd met de Eberhardjes. In dit nieuwsbericht vatten we een aantal hoogtepunten samen en wensen we voor 2022 dat de hoogtepunten zich gaan vertiendubbelen! Met name omdat we weten dat het dan ook weer een stuk beter zal gaan met onze horeca. Dé branche die de Eberhardjes groot heeft gemaakt in 2018 en 2019, maar het daarna enorm hard is geraakt door de coronacrisis. Voor 2022 hopen we weer op hele mooie tijden samen met onze geliefde en hardwerkende horeca!

❤️ In dec/jan organiseerden we een crowdfunding en haalden we 15.000 euro op!
❤️ Op 6 februari 2021 organiseerden we samen met www.mokummagazine.nl een BINGO voor geheel Amsterdam. Mensen konden gratis meedoen aan deze Bingo, waardoor we verbinding en vermaak wilden bieden in de lockdown. 350 Amsterdammers deden mee! Lees hier meer.
❤️ Op 14 februari boden we voor het eerst onze Eberhardjes in consumentenverpakking aan bij prachtige locaties in Amsterdam. Onze crowdfunders konden daar de Eberhardjes vandaan halen (of extra kopen).
❤️ In april besloten we in het hart van de stad de Eberhardjes een plek te geven, om zo ‘zorg goed voor onze stad en voor elkaar’ nog zichtbaarder te maken in Amsterdam.
❤️Op 16 september openden we onze locatie, op de Oudezijds Voorburgwal 74, heel feestelijk met onze Eberhardjesvriend Harry Slinger, onze afnemers, vrienden en familie.
❤️ Onze allereerste podcast was in november een feit: https://www.vca.nu/onze-podcast-mensen-maken-mokum/
❤️ In november ontvingen we de publieksprijs ‘Product van de maand‘ via MKB Amsterdam met onze Eberhardjes!
❤️ In 2021 werd het zevende buurtfonds ‘Mensen maken Amsterdam Centrum‘ opgericht. Eberhardjes Amsterdam was de eerste partner die zich aan deze stichting als donateur heeft verbonden.  In november hebben we € 1.500 gedoneerd aan verbindende projecten in de stad. Ook doneerden we Eberhardjes bij de lancering van deze stichting. 
❤️ In december besloot Blush-jewels haar contacten te verrassen met onze Hart voor je stad boxen, waarmee zij hun klanten en netwerk verrasten, maar meteen ook goed deden voor de stad en de wereld. Onze ‘Hart voor je stad’ boxen zitten boordevol mooie en eerlijke producten!
❤️ En nu, in januari 2022, maken we kans om ‘Product van het jaar 2021’ te worden in samenwerking met @mkbamsterdam !

Gedurende het hele jaar hebben we mensen die goed doen voor de stad getrakteerd op Eberhardjes. Alhoewel 2021 ook pittig voor ons was, zijn we trots dat we alsnog goede doelen hebben kunnen financiëren en mensen blij hebben kunnen maken met onze koekjes. Voor 2022 hopen we op groots herstel in de horeca en in de verkoop van onze Eberhardjes.

De tegenslag van afgelopen jaar raakt niet alleen ons, maar met name ook al onze afnemers en relaties. Het met elkaar positief blijven en naar elkaar om blijven kijken blijft daarom centraal staan in onze aanpak en onze samenwerking.

Eberhardjes proeven of kopen?

Ondertussen worden de Eberhardjes, op steeds meer plaatsen weer geserveerd. Lees hier waar je de Eberhardjes bij jouw kopje koffie of thee krijgt geserveerd. 

Ook zijn er steeds meer horeca en / of andere bedrijven in de stad die de Eberhardjes verkopen in consumentenverpakking. Lees hier waar je de Eberhardjes kunt kopen. 

Wil jij als horeca ondernemer of bijzondere winkel meehelpen om steeds meer hartjes door de stad te verspreiden? Kijk dan bij zakelijk bestellen.

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10