Skip to main content

Ineke kwam met Martijn van het blad Mokum Magazine in gesprek over een mogelijke samenwerking tussen Mokum Magazine en de Eberhardjes. Martijn vertelde een beetje over de geschiedenis van zijn blad en de wijze waarop hij dit door de jaren heen heeft neerzet. Dat gesprek gaf meteen een soort van ‘klik’ want wij begrijpen zijn enthousiasme en het is gewoon heel erg knap wanneer je zoiets moois neerzet, zonder hulp, maar omdat je er zelf in gelooft.

Helaas wordt ook Mokum Magazine keihard getroffen door de coronacrisis. Als je een blad wilt neerzetten zijn onder andere advertenties een belangrijke inkomstenbron en het is de eerste uitgave die een bedrijf stopzet, wanneer het hen niet goed gaat.

We gingen uit elkaar met de belofte om na te denken over hoe we mogelijk iets voor elkaar konden betekenen.

Wanneer je een bedrijf vanuit je hart start, moet dit hoe dan ook levensvatbaar zijn ons mijn motto. Wij geloven dat we met een zelfde soort avontuur als Martijn bezig zijn. Ook wij hopen ooit in de toekomst ons inkomen te kunnen realiseren via het bedrijf dat we met de Eberhardjes voor ogen hebben. Maar in de opbouw van dit bedrijf betekent het vooral heel veel uren zelf investeren. Iets wat trouwens een onbetaalbaar gevoel geeft, daar kan geen geld tegenop.

En toen kwam de ‘Bingo’ voorbij van Mokum Magazine. Het was ons al eens vaker opgevallen doordat er leuke foto’s van mensen werden gedeeld die gezellig een potje Bingo aan het doen waren en stiekem is het ook een ‘guilty pleasure’ van ons 😊

Deelname aan de Bingo is 10 euro per persoon. Er zijn mensen die dit kunnen betalen, er zijn ook mensen die dit niet kunnen betalen en… Mokum Magazine heeft het erg lastig in deze tijd… We bedachten ons, wat wanneer we vanuit de Eberhardjes deze Amsterdamse Bingo kunnen neerzetten met de hulp van Martijn en zijn crew voor iedereen in Amsterdam?

Vanuit onze Stichting kunnen we de Bingo betalen. Martijn en zijn crew levert de mogelijkheid en we kunnen met z’n allen in Amsterdam (maar ook daarbuiten) samen Bingo spelen! Op en top verbinding… dat is waar we het met z’n allen voor doen!

Op zaterdag 6 februari was het zover. Het is een ontzettend leuke avond geworden! Bekijk hier de (live) uitzending via Facebook.

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10