Skip to main content

Wil je bestellen? Superleuk!
De box bevat allemaal mooie producten die iets
aan onze wereld bijdragen ❤️

Eberhardjes

Hét koekje van Amsterdam dat mensen samenbrengt en verbindt, gebakken in samenwerking met Holtkamp Horeca Patisserie en Croquetten. De Eberhardjes dragen de boodschap ‘Zorg goed voor onze stad en voor elkaar’ van Eberhard van der Laan uit en maken positieve initiatieven zichtbaar. Proef de heerlijke roomboter vanillekoekjes in een mooie verpakking om te delen.

Koekblik mét Eberhardjes

Een uniek Eberhardjes koekblik, volgestopt met Eberhardjes; heerlijke roomboter vanillekoekjes.

Mokum Magazine

Het populairste magazine van Amsterdam & directe omgeving mag natuurlijk niet ontbreken in een box van verbinding!

Gosling Coffee

Gosling Coffee levert duurzame koffie, rechtstreeks bij de boer ingekocht voor een eerlijke prijs. Geniet van de heerlijke smaak uit Oeganda en laat je verrassen door de rijke smaak!

Chocolatemakers Chocoladereep

Chocolatemakers biedt cacaoboeren een eerlijke prijs, vervoert cacaobonen per zeilschip naar Amsterdam en produceert chocoladerepen op zonne-energie!

Steam Waverz

Warme drank ademt de kunstwerkjes van Steam Waverz in leven. Leg deze aandachtschenker op de rand van jouw gevulde warme kop thee of koffie en laat je verrassen. (Herbruikbaar product)

Senza Tea Co.

Échte thee is een speciaal moment op een gewone dag. En met deze thee draag je ook nog eens bij aan een eerlijke voedselketen en het beperken van verspilling.

Het goede van deze box

Hart voor je stad
Wij geloven in (h)eerlijk ondernemerschap. Ondernemerschap dat bijdraagt aan een mooiere wereld. Samen dragen we die boodschap uit via deze Hart voor je stad box.

Amsterdam
In deze box vind je hartverwarmende producten van Amsterdamse makers. Maak iemand blij met deze box. Je maakt daarmee Amsterdam en zelfs de wereld een stukje mooier.

Stichting
Met deze box lanceren we de vernieuwde naam van onze stichting. Stichting ‘Hart voor je stad’. De Stichting die goed doet voor onze stad en voor elkaar.

Ondernemers
Door ons te verbinden met (h)eerlijke ondernemers in de stad, kunnen we gezamenlijk steeds meer geld verdienen voor verbindende projecten in de stad Amsterdam. Deze box draagt bij aan die doelstelling.

Kies jouw box

Let op! Je kunt vanaf minimaal 50 boxen bestellen. Op dit moment is het niet mogelijk om kleinere aantallen te bestellen.

Box met koffiebonen (€ 29,95)
Deze box is inclusief Pakje Eberhardjes, Koekblik vol met Eberhardjes, Steamwavers, Chocolatemakers chocoladereep, Mokum Magazine en Gosling Coffee koffiebonen.

Box met thee (€ 29,95)
Deze box is inclusief Pakje Eberhardjes, Koekblik vol met Eberhardjes, Steamwavers, Chocolatemakers chocoladereep, Mokum Magazine en Senza Tea met een theehartje (zeefje).

Box met koffiebonen en thee (€ 37,50)
Deze box is inclusief Pakje Eberhardjes, Koekblik vol met Eberhardjes, Steamwavers, Chocolatemakers chocoladereep, Mokum Magazine, Gosling Coffee koffiebonen en Senza Tea met een theehartje (zeefje).

Ik bestel mijn ‘Hart voor je stad’-box

Het minimum aantal te bestellen boxen is 50 stuks. Heb je speciale wensen over de inhoud? Neem dan contact met ons op of bel ons via 06-42276336.

Heb je trek gekregen van ons koekje,
en wil je ze bestellen?
Bestel ze hier.

Met
gemaakt door
Gunfactor 10