Skip to main content

Het Eberhardje, hét koekje van Amsterdam dat staat voor verbinding tussen de mensen in Amsterdam, opent vanaf 13 september 2021 haar eerste winkel en kantoor op de Oudezijds Voorburgwal 74, onderdeel van de prachtige Oude Kerk in Amsterdam.

Hart van de stad

Vanuit het hart van de stad gaat team Eberhardjes nog meer ondernemers, inwoners en bezoekers van Amsterdam enthousiasmeren om terug te geven aan de stad. Dit doen we door steeds meer Eberhardjes door de stad te verspreiden.

Een koekje dat écht van de stad is

Het team achter de Eberhardjes wil het Eberhardje, samen met Amsterdammers, steeds meer bekend maken als hét koekje van Amsterdam.  Het succes in opbrengst dat het koekje kan behalen, vloeit terug naar de stad. Vandaar dat de Stichting eigenaar is van merk en logo van de Eberhardjes. Mensen kunnen zich niet ‘persoonlijk’ rijker maken met het Eberhardje. Ieder die bijdraagt in het proces om de koekjes te verkopen, draagt automatisch een deel af richting de Stichting. Het is niet voor niets dat het koekje ooit is ‘geboren’ omdat we luisterden naar de woorden van Eberhard van der Laan: “Zorg goed voor onze stad en voor elkaar”.

Ultieme droom

Het team achter de Eberhardjes gelooft in goed ondernemerschap. Als je het geluk hebt mooie ondernemende avonturen te beleven, hoe mooi is het dan om de resultaten daarvan te delen in jouw stad? Dat is waar we gezamenlijk al sinds 2018 aan werken. We hopen steeds meer horeca in Amsterdam, steeds meer inwoners en bezoekers van Amsterdam te verleiden om met ons dit koekje heel erg groot te maken.

Amsterdam 750 jaar

In 2025 bestaat Amsterdam 750 jaar. In dat jaar zullen veel festiviteiten plaats vinden, waarin we met het Eberhardje allen kunnen communiceren dat we ‘Goed voor onze stad en voor elkaar’ willen zorgen. De komende jaren staat dus in teken van de groei van het Eberhardje.

Eberhardjes proeven of kopen?

Ondertussen worden de Eberhardjes, na de afgelopen gekke tijd, weer op steeds meer plaatsen geserveerd. Lees hier waar je de Eberhardjes bij jouw kopje koffie of thee krijgt geserveerd. 

Ook zijn er steeds meer horeca en / of andere bedrijven in de stad die de Eberhardjes verkopen in consumentenverpakking. Lees hier waar je de Eberhardjes kunt kopen. 

Wil jij als horeca ondernemer of bijzondere winkel meehelpen om steeds meer hartjes door de stad te verspreiden? Kijk dan bij zakelijk bestellen.

Terug naar Nieuws
Resalieke-en-Ineke-Eberhardjes
Met
gemaakt door
Gunfactor 10