Zomeractie 2019

By 19 juni 2019 juli 29th, 2019 Nieuws

Zomeractie 2019 van start vanaf 21 juni a.s. Met ingang van 21 juni a.s. starten we weer een zomeractie. Op 10 april jl. heeft men ons als bestuur op het hart gedrukt dat we Eberhardjes moeten blijven doneren aan goede doelen en verbindende activiteiten. Zowel vanwege het vergroten van de bekendheid van de koekjes, maar ook gewoon vanwege alle blije gezichten!

Dus ook in 2019 organiseren we weer een zomeractie, waarbij we iedere week een project of activiteit selecteren om een kilo Eberhardjes (= 100 stuks) te doneren. Ken jij een organisatie of project gericht op het verbinden van mensen in Amsterdam die de Eberhardjes en een moment in de ‘spotlights’ verdienen? Meld ze aan via www.eberhardjes.nl/zomeractie De actie loopt gedurende de gehele zomer tot en met 21 september a.s.

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10

Eberhardjes.nl gaat over koekjes maar maakt ook gebruik van cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen wij en onze samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Ook kun jij op deze manier informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.