Skip to main content

Ken jij interessante activiteiten of projecten,
of organiseer jij in juli, augustus of september
een bijzonder evenement voor de mensen in Amsterdam?

Lees hieronder meer over onze zomeractie!

Activiteit
aanmelden

Ik wil helpen
koekjes brengen

We komen naar je toe!

Over de Zomeractie

Net als vorig jaar willen de komende zomermaanden initiatieven, projecten en activiteiten die door de inwoners en ondernemers van Amsterdam als ‘verbindend’ worden gezien, in het zonnetje zetten met (gratis) Eberhardjes. Ken jij interessante activiteiten of projecten, of organiseer jij in de maanden juli, augustus en september 2019 een bijzonder evenement dat de mensen in Amsterdam bij elkaar brengt? Laat het ons weten! Meld deze activiteit hier aan:

Voor jouw project of activiteit

Een kilo Eberhardjes cadeau

Iedere week kiezen we uit de aanmeldingen één activiteit waar we speciaal aandacht aan willen geven. We maken graag kennis om jullie te verrassen met de Eberhardjes en horen graag persoonlijk meer over jullie activiteit.

In overleg met jullie vragen we je de Eberhardjes op te halen of zullen we ze bezorgen. Natuurlijk communiceren we over jullie activiteit op de sociale media. Ook beland je op de lijst met mogelijke projecten om te ondersteunen. Organiseer je de activiteit zelf of ken je een leuke activiteit? Verras de organisatie (mogelijk) met een doos Eberhardjes en informeer ons.

Weten wat er speelt

Inzicht in de stad

Door onze kennismaking leren we wat er speelt aan activiteiten in de stad en krijgen we meer inzicht in wat Amsterdammers daadwerkelijk verbindt. Onze doelstelling is om steeds meer te begrijpen van wat Amsterdammers verbindt, om zodoende de juiste stappen te nemen met onze stichting.

Wil jij ons helpen?

Word je enthousiast van ons verhaal en wil jij ook af en toe jouw tijd besteden om een doos Eberhardjes te bezorgen bij een activiteit in de stad? Dan horen we dat heel graag van je! Hoe meer mensen ons kunnen helpen met deze actie, hoe meer wij gaan leren over wat de stad verbindt.

Met
gemaakt door
Gunfactor 10