Ken jij interessante activiteiten of projecten,
of organiseer jij in juli, augustus of september
een bijzonder evenement voor de mensen in Amsterdam?

Lees hieronder meer over onze zomeractie!

Activiteit
aanmelden

Ik wil helpen
koekjes brengen

We komen naar je toe!

Over de Zomeractie

We hebben een prachtige start gemaakt (zie ons laatste persbericht en ons interview bij Amsterdam FM)! De komende zomermaanden gebruiken we graag om als Stichting Eberhard voor Amsterdam te leren welke initiatieven, projecten en activiteiten door de inwoners en ondernemers van Amsterdam als ‘verbindend’ worden gezien. Ken jij interessante activiteiten of projecten, of organiseer jij in de maanden juli, augustus en september 2018 een bijzonder evenement dat de mensen in Amsterdam bij elkaar brengt? Laat het ons weten! Meld deze activiteit hier aan:

Voor jouw project of activiteit

Een kilo Eberhardjes cadeau

Iedere week kiezen we uit de aanmeldingen één activiteit waar we speciaal aandacht aan willen geven. We komen langs om kennis te maken en te horen waarom jullie vinden dat juist dít soort activiteiten extra ondersteuning verdienen van onze stichting.

Wij leveren jullie dus persoonlijk een kilo Eberhardjes op de dag van de activiteit. Ook delen we jullie activiteit op de sociale media van Eberhardjes en beland je op de lijst met mogelijke projecten om te ondersteunen. Organiseer je de activiteit zelf of ken je een leuke activiteit? Verras de organisatie (mogelijk) met een doos Eberhardjes en informeer ons:

Weten wat er speelt

Inzicht in de stad

Door ons bezoek leren we wat er speelt aan activiteiten in de stad en krijgen we meer inzicht in wat Amsterdammers daadwerkelijk verbindt. Onze doelstelling is natuurlijk om straks gefundeerd en onderbouwd de juiste activiteiten te vinden die we gaan ondersteunen!

Wil jij ons helpen?

Word je enthousiast van ons verhaal en wil jij ook af en toe jouw tijd besteden om een doos Eberhardjes te bezorgen bij een activiteit in de stad? Dan horen we dat heel graag van je! Hoe meer mensen ons kunnen helpen met deze actie, hoe meer wij gaan leren over wat de stad verbindt.