Skip to main content

Als team Eberhardjes zijn wij voortdurend op zoek naar ondernemers die goed willen doen en ook goed zijn. Samen met deze ondernemers willen we goed voor onze stad en voor elkaar zorgen. In dit nieuwsbericht vertellen we via een blog hoe wij in contact kwamen met het kantoor NAHV. We hopen in 2022 steeds meer van dit soort goede ondernemers aan ons te mogen koppelen!

Verbinding met goede ondernemers

“Met Melvin! ….” Een vrolijke mannenstem met een onvervalst licht Amsterdams accent vertelt ons dat het geen probleem is dat we een verkeerde factuur hadden gestuurd. “Stuur maar opnieuw en goed dat ik jullie spreek, het lijkt mij namelijk een goed plan om jullie te helpen.”

Zo startte vorig jaar juni ons contact met Melvin. Eén van de eigenaren van NAHV, de financiële dienstverlener voor creatieve ondernemers en trotse inwoner van Amsterdam. We maakten een afspraak en zaten een aantal weken later bij de mensen van NAHV op de koffie. Natuurlijk met een Eberhardje!

Tijdens ons gesprek vertelden we over de start van de Eberhardjes. Die was op 5 mei 2018, onder de bogen van het Rijksmuseum. Lieve Amsterdammers kregen daar een diner aangeboden voor het mooie werk wat ze vrijwillig in Amsterdam voor Amsterdam(mers) deden. Een betere lancering voor het koekje van Amsterdam hadden we ons niet kunnen wensen.

Destijds ging het snel. Voor we het wisten lagen we bij veel musea en mooie cafés en restaurants in de stad. Veel horecaondernemers wilden de boodschap uitdragen om goed voor onze stad en voor elkaar te zorgen.

‘Die boodschap is een boodschap die wij als NAHV ook onderschrijven.’ vertelde Melvin. ‘Het kantoor NAHV is door de jaren heen gegroeid en heeft vele mooie klanten aan zich weten te binden. Als je als ondernemer het goed doet, is het een goed idee om iets terug te doen. We willen graag iets voor jullie betekenen.’

Het avontuur met de Eberhardjes is mooi, maar soms ook spannend. Als je dan mensen zoals Melvin en zijn collega’s ontmoet, geeft dat vertrouwen dat er meer mensen zijn die snappen dat het van grote toegevoegde waarde is om samen iets goeds neer te zetten voor de stad. Deze ondernemer ziet net als wij het grotere plaatje. Door onze krachten te bundelen kunnen we veel grotere stappen zetten. Dit soort ondernemers zoeken we!

Het gedachtegoed achter het Eberhardje om met elkaar ‘goed te zorgen voor onze stad en voor elkaar’ willen we steeds groter maken in Amsterdam. Als we het Eberhardje in groten getale verkopen, realiseren we steeds meer omzet die ten goede komt aan verbindende projecten in de stad. Het geld waarmee ondernemers ons in deze opstart periode helpen, zorgt voor een groei en duurzame productie van het Eberhardje.

Wanneer het plan éénmaal loopt, kan de ondernemer zich weer koppelen aan een ander goed initiatief, want het koekje van Amsterdam kan in de toekomst naast goede doelen ook haar eigen kosten betalen. Het is een interessante en mooie manier om samen goed ondernemerschap te creëren.

Wij koppelen graag meer van dit soort mooie ondernemers aan ons. Gezamenlijk vormen we een steeds grotere groep die goede stappen zet om tot een groeiende omzet te komen die wordt teruggegeven aan de stad.

De drie Andreaskruisen in het Amsterdamse wapen staan ook op het Eberhardje. De drie waarden op het wapen staan voor heldhaftig, vastberaden en barmhartig. Ben jij een ondernemer die zich hierin herkent? Die ondernemer die het grotere plaatje ziet en aansluit? We betrekken je graag in ons avontuur! Neem contact op via info@eberhardjes.nl of via 06-42276336 en we praten graag eens met je verder!

 

Eberhardjes proeven of kopen?

Ondertussen worden de Eberhardjes, op steeds meer plaatsen weer geserveerd. Lees hier waar je de Eberhardjes bij jouw kopje koffie of thee krijgt geserveerd. 

Ook zijn er steeds meer horeca en / of andere bedrijven in de stad die de Eberhardjes verkopen in consumentenverpakking. Lees hier waar je de Eberhardjes kunt kopen. 

Wil jij als horeca ondernemer of bijzondere winkel meehelpen om steeds meer hartjes door de stad te verspreiden? Kijk dan bij zakelijk bestellen.

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10