Skip to main content

De Eberhardjes staan voor verbinding en dit zoeken we op allerlei manieren. Door de Eberhardjes te laten groeien met ondernemers, inwoners en bezoekers in de stad, kunnen we steeds meer doen voor Amsterdam. Jouw stiching of product zetten we dan ook graag in de schijnwerpers!

Oudezijds Voorburgwal 74

Wij geloven dat we met het huren van de Oudezijds Voorburgwal een bijzondere plek innemen in de stad, om te laten zien dat we vanuit ons hart én vanuit het hart van de stad opereren. Maar eerlijk is eerlijk, om alles up and running te houden, naast ons gewone werk, blijft een uitdaging. Gelukkig denken we wél altijd in mogelijkheden en zo is volgend idee ontstaan..

Elkaar versterken

Vanaf mei 2022 gaan we onze prachtige locatie delen met bijzondere ondernemers die bijdragen aan de stad of duurzaam ondernemen. Dit houdt in dat we onze locatie zonder kosten beschikbaar stellen aan bedrijven die hun product, stichting of activiteit via onze winkel in de schijnwerpers willen zetten.

Wat vragen we ervoor terug?

De tegenprestatie die we vragen is commitment voor iedere keer minimaal een maand én dat je naast je eigen verhaal of product, ook onze Eberhardjes verkoopt! Daarnaast geloven we in het versterken van elkaar door ook over elkaar te communiceren.

Trakteren voor meer verbinding in de stad

Het toeval wil dat de buurman van Ineke, net als Ineke en Résalieke, ook werkt aan meer verbinding in de stad. Dit doet hij door onder andere te trakteren op pannenkoeken! Daarnaast organiseert ‘Studio pancake’ regelmatig andere verbindende projecten in de stad Amsterdam. Op dinsdag is Willem op de Oudezijds Voorburgwal 74.

Steven woont in de buurt van de Oudezijds Voorburgwal en is schipper bij Friendship Amsterdam. Deze ‘netwerker’ vond het zonde dat onze luiken zo vaak waren gesloten. We kwamen erachter dat ons netwerk erg overeen komt en hij, net zoals wij, ervan houdt om mensen te verbinden. Steven houdt, als het even kan, de winkel open op maandag en donderdag van 13:00 tot 17:00.

Op woensdag hebben we de vrolijke Isabelle van Adamgoodchoice weten te strikken om de winkel van 13:00 tot 17:00 open te houden. Isabelle kent de buurt op haar duimpje, voegt met haar rondleidingen veel waarde toe aan het goed omgaan met de stad en met elkaar en is als ‘alleskunner’ en super fijne aanvulling aan ons team.

We zijn door de week in ieder geval zoveel mogelijk aanwezig van 13:00 tot 17:00. Je kunt bij een bezoek meer over onze activiteiten horen óf natuurlijk de Eberhardjes kopen! Op en top verbinding! ❤️

En sta je onverhoopt voor een dichte deur? Klopt dan bij onze buren ‘de Oude kerk‘ aan. Zij zijn iedere dag open van 10:00 tot 18:00. Ook zij helpen ons steeds meer hartjes door de stad te verspreiden!

Voeg jij als ondernemer waarde toe?

Ben jij een ondernemer die bijdraagt aan de wereld? Heb jij een stichting of wil jij op een andere manier in de schijnwerpers staan? Neem contact met ons op! Wij zoeken nog ondernemers die op de zaterdag of zondag onze winkel ook hun winkel willen maken! Per maand maken we opnieuw afspraken. Neem voor meer informatie contact op via info@eberhardjes.nl

 

Eberhardjes proeven of kopen?

Ondertussen worden de Eberhardjes, op steeds meer plaatsen weer geserveerd. Lees hier waar je de Eberhardjes bij jouw kopje koffie of thee krijgt geserveerd. 

Ook zijn er steeds meer horeca en / of andere bedrijven in de stad die de Eberhardjes verkopen in consumentenverpakking. Lees hier waar je de Eberhardjes kunt kopen. 

Wil jij als horeca ondernemer of bijzondere winkel meehelpen om steeds meer hartjes door de stad te verspreiden? Kijk dan bij zakelijk bestellen.

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10