Skip to main content

Vrijdag brachten we een bezoek aan het Majoor Bosshardthuis, vlak bij ons om de hoek. We hadden er alle reden voor, omdat de Eberhardjes sinds kort ook op deze prachtige locatie verkocht worden. We voelden meteen dat op deze locatie alles draait om ‘verbinding’.  

Tijdens ons gesprek hoorden we van Gert, de manager bij het Majoor Bosshardthuis dat Donald, een collega had aangegeven dat de Eberhardjes een mooi product kon zijn in de shop van het Majoor Bosshardhuis. Gert en Donald vertelden ons vervolgens meer over het huis. Onder andere dat ‘Ieder mens telt’ een belangrijke zin was van de Majoor en dat dit natuurlijk naadloos aansluit bij ‘Zorg goed voor onze stad en voor elkaar’.

Ook wij vertelden ons verhaal en hoe wij werken aan het creëren van een ‘duurzame geldstroom’ voor de stad, waarmee we ondersteuning  bieden aan de vele mooie projecten in de stad die tot extra verbinding tussen mensen en hun buurt leiden. Gedurende het gesprek merkten we dat we ‘dromen’ met elkaar gingen delen. En wanneer je dat doet, ontstaat er een gevoel dat alles mogelijk is.

Résalieke en ik huppelden bijna terug naar onze locatie. Super trots dat we wederom zo’n mooie plek tot één van onze klanten mogen rekenen. Ieder die ons Eberhardje verkoopt, serveert of eet, draagt bij aan de dromen die we deze middag met de heren deelden. En door dit soort gesprekken blijven we overtuigd dat we met elkaar aan iets heel bijzonders werken.

Dank Gert en Donald, maar ook dank aan alle andere ondernemers in de stad die door het Eberhardje te (ver)kopen op een laagdrempelige manier werken aan ‘goed doen’.  Samen met jullie, de bewoners en bezoekers van Amsterdam werken we richting een product en afzet waar we steeds meer mooie dingen mee kunnen doen!

Help je ons mee? Blijf ons volgen!

Résalieke & Ineke

Ps. het Majoor Bosshardthuis zoekt gastvrouwen of heren en gidsen. Zoek jij gezelligheid en houd je van mensen? Word vrijwilliger op deze mooie plek!

Eberhardjes

Eberhardjes proeven of kopen?

Ondertussen worden de Eberhardjes, op steeds meer plaatsen weer geserveerd. Lees hier waar je de Eberhardjes bij jouw kopje koffie of thee krijgt geserveerd. 

Ook zijn er steeds meer horeca en / of andere bedrijven in de stad die de Eberhardjes verkopen in consumentenverpakking. Lees hier waar je de Eberhardjes kunt kopen. 

Wil jij als horeca ondernemer of bijzondere winkel meehelpen om steeds meer hartjes door de stad te verspreiden? Kijk dan bij zakelijk bestellen.

Nieuws, informatie en sociale media

Lees meer over de Eberhardjes op deze website en volg ook ons nieuws via www.eberhardjes.nl/nieuws.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief via deze link en blijf op de hoogte!

Op de sociale media vind je ons Instagram, Facebook en LinkedIn!

Bij vragen, neem gerust contact op via info@eberhardjes.nl

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10