Skip to main content

Brainstorm Eberhardjes

By 15 juli 2019augustus 21st, 2019Nieuws

Op 10 april kregen we als bestuur denkkracht van zo’n 20 Amsterdammers die zich met ons verbonden voelen, variërend van Vrienden tot (horeca)ondernemers, goede doelen, journalisten, stichtingsbestuurders en PR-professionals. We mochten bij elkaar komen in de Koninklijke Industrieele Groote Club die deze locatie aanbood. Nogmaals dank daarvoor!

Speerpunten komend jaar:

De brainstorm was productief en energiek en heeft geleid tot het bepalen van de drie belangrijkste speerpunten voor komend jaar:

  1. Zichtbaarheid vergroten van de Eberhardjes en de activiteiten van de stichting.
  2. Opbrengsten verhogen door aanbod voor individuele consument te ontwikkelen.
  3. Professionaliseren van de Stichting Eberhard voor Amsterdam.
Brainstorm Eberhardjes in de Koninklijke Industrieele Groote Club

Hendrik Franken presenteert de huidige stand van zaken van de Eberhardjes, waarna we in groepen verder hebben gebrainstormd over het vervolg van het project. 

Uitwerking speerpunten

We maken de Eberhardjes dit jaar ook weer zichtbaar door in Amsterdam aanwezig te zijn bij verbindende activiteiten via onze zomeractie.  Ondertussen hebben we ook een nieuwspagina ontwikkelt op de website, waar je op de hoogte kunt blijven waar we de Eberhardjes zoal brengen.

Naast de zichtbaarheid bij de goede doelen in de stad, zijn we ook zoekende naar een mogelijke (pop-up) store waar we de Eberhardjes kunnen verkopen, maar ook merchandise zodat het Eberhardje het koekje van Amsterdam wordt. Mocht je daar goede ideeën over hebben, neem vooral contact met ons op. 

Qua professionalisering van de stichting hebben we contact gezocht met de stichting Mensen maken Amsterdam.  De wijze waarop zij hun doelen ondersteunen, komen overeen met de verbindende doelen die wij voor ogen hebben in de stad Amsterdam.  Omdat we als Eberhardjes bestuur tot nu toe vrijwillig onze inzet geven, kijken we of we de werkzaamheden voor de stichting samen met deze organisatie kunnen opzetten om op deze wijze tijd te besparen en expertise hoog te houden.  We houden jullie daarvan op de hoogte.

Bestuur Eberhard voor Amsterdam

Bestuur Eberhard voor Amsterdam: Ineke KuiperHendrik FrankenRésalieke Vlieger

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10