Skip to main content

Samen met ondernemers, inwoners en bezoekers van Amsterdam maken we het Eberhardje hét koekje van Amsterdam. Op die manier zorgen we goed voor de stad en voor elkaar. Deze doelstelling staat vanaf de start van de Eberhardjes als een paal boven water. We zien steeds meer mogelijkheden om daadwerkelijk die duurzame inkomstenstroom voor de stad met elkaar te realiseren. 

Samenwerking met Holtkamp Horeca

Het Eberhardje is in 2018 geboren nadat Nico Meijles, eigenaar van Holtkamp Horeca, ons wilde helpen om dit koekje daadwerkelijk te ontwikkelen. De afgelopen jaren hebben wij, maar ook Holtkamp Horeca veel uitdagingen gekend. Mede omdat ook Holtkamp Horeca ons altijd is blijven steunen, zijn wij als team Eberhardjes nog steeds ‘alive and kicking’. Wij geloven, na alle stormen, daadwerkelijk professionele vervolgstappen te kunnen zetten. Samen met onder andere jou als lezer willen wij dit koekje tot een klein maar krachtig symbool maken, waarmee we bewijzen dat we met elkaar tot succes en resultaat kunnen komen voor onze stad.

Aanvullend saleskanaal met City-Sales

Vanaf april werken we naast Holtkamp Horeca ook samen met City-Sales om de verkoop van de Eberhardjes te vergroten. City-Sales is een jong bedrijf dat zich, net als ons, richt op de kracht van jouw stad. De verbinding, loyaliteit en saamhorigheid in een stad kun je onderstrepen door mooie producten te willen (ver)kopen.

City-Sales heeft ons gekoppeld aan sales-ambassadeur Joeri Reisig. Joeri gaat de komende zes maanden voor ons op zoek naar die extra ondernemers die, samen met ons, laagdrempelig goed willen doen en dit willen uitstralen door het Eberhardjes te serveren en/of te verkopen.

Verandert er iets?

Nee. Op zich blijft alles gaan zoals dit nu gaat, maar je kunt dus ook via City-Sales van ons gaan horen. Wij proberen de levering van de Eberhardjes zo goed mogelijk te stroomlijnen met de wensen van de klant. Hierdoor kunnen in de toekomst extra logistieke partners aansluiten. Mocht je hier vragen over hebben, neem gerust contact met ons op via info@eberhardjes.nl

De groep ondernemers die ons helpt groeit langzaam door en daar zijn we super trots op!

Heb je vragen, lees meer in onze laatste nieuwsbrief of neem contact met ons op via info@eberhardjes.nl

Eberhardjes proeven of kopen?

Ondertussen worden de Eberhardjes, op steeds meer plaatsen weer geserveerd. Lees hier waar je de Eberhardjes bij jouw kopje koffie of thee krijgt geserveerd. 

Ook zijn er steeds meer horeca en / of andere bedrijven in de stad die de Eberhardjes verkopen in consumentenverpakking. Lees hier waar je de Eberhardjes kunt kopen. 

Wil jij als horeca ondernemer of bijzondere winkel meehelpen om steeds meer hartjes door de stad te verspreiden? Kijk dan bij zakelijk bestellen.

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10