Skip to main content

Draag jij de Eberhardjes een warm hart toe? Super fijn!
Wil jij ons dan steunen door Vriend van ons te worden?

Verbinding in Amsterdam

Waarom zoeken wij vrienden?

Zoals je vast al weet, hebben we aan de Eberhardjes de Stichting Hart voor je stad (voorheen:Eberhard voor Amsterdam) gekoppeld. Deze stichting steunt initiatieven gericht op het verbinden van mensen in Amsterdam. Eén van de doelstellingen van de stichting is om de groep Amsterdammers, die enthousiast zijn over wat we doen, te laten groeien. Door zoveel mogelijk vrienden te maken, bundelen we graag de kracht van lieve Amsterdammers. Ook als je niet in Amsterdam woont, maar wél hart hebt voor onze mooie stad, kun je vriend worden.

Cadeaus voor onze vrienden

Als vriend ontvang je volgende cadeaus:

  1. Een tegoedbon voor een pakketje versgebakken Eberhardjes, op te halen bij ons op de Oudezijds Voorburgwal 74.
  2. Een persoonlijke uitnodiging voor het jaarlijkse Eberhardjes-evenement. Dit organiseren wij om elkaar beter te leren kennen, onze plannen en ideeën aan jullie te presenteren en de resultaten van jullie bijdrage en de inzet van de stichting te kunnen laten zien. Natuurlijk maken we daar een mooie bijeenkomst van.
  3. Je ontvangt onze digitale nieuwsbrief die we alleen op belangrijke momenten zullen verzenden, zodat je op de hoogte bent van de belangrijkste ontwikkelingen rond de stichting en de koekjes.

Word vriend
voor slechts € 15 per jaar

  • Hidden

Door € 15 over te maken, machtig je ons om één keer per jaar € 15 af te schrijven t.b.v. de Stichting Hart voor je stad (voorheen: Eberhard voor Amsterdam). Je kunt je machtiging op ieder moment weer intrekken. Wij gebruiken jouw gegevens verder alleen voor onze nieuwsbrief.

Met
gemaakt door
Gunfactor 10