Transpride

By 1 augustus 2019augustus 16th, 2019Nieuws

Op 31 juli, als onderdeel van de Pride Amsterdam werd de Transpride walk georganiseerd.  Bij zoveel mooie en kleurrijke mensen passen de Eberhardjes natuurlijk goed, dus einde middag gingen we richting Java plein waar diverse artiesten een optreden gaven op 2 podia. Tussen de optredens door hebben we op de Eberhardjes getrakteerd. Leuk om alle vrolijke en postieve reacties te horen!

TransAmsterdam en Alle Kleuren Oost werken op verschillende manieren samen om de buurt inclusiever te maken en discriminatie, vooroordelen en geweld naar transgender buurtgenoten tegen te gaan. Door onze gezamenlijke projecten en events wordt de buurt transgendervriendelijker. Wederom een mooi voorbeeld om goed voor elkaar en de stad te zorgen!

Dit jaar werd TransPride 2019 met verschillende transgender organisaties georganiseerd. Meer informatie op: https://www.facebook.com/TransPride2019/ en via https://www.transamsterdam.nl/transpride

#Zomeractie

Candy cotton candy
Aanbieden Eberhardjes
Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10

Eberhardjes.nl gaat over koekjes maar maakt ook gebruik van cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen wij en onze samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Ook kun jij op deze manier informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.