Skip to main content

Vanaf 1 mei hebben Résalieke en Ineke de sleutel ontvangen van de Oudezijdsvoorburgwal 74. “Deze mogelijkheid kwam voorbij en we hebben besloten dat dit het moment is om ons nog beter zichtbaar te maken in de stad” aldus Résalieke en Ineke. 

Op zoek naar ‘Goedhartigen’

Het kantoor ‘Goedhart Amsterdam‘ droeg ons al een warm hart toe door de Eberhardjes te trakteren aan haar klanten en medewerkers. Ze verrasten ons echter nog meer toen de eigenaresse Brigitte Goedhart ons de eerste maand huur cadeau wilde doen ❤️!  En daardoor ontstond het idee om meer ‘Goedhartigen’ voor onze plannen te zoeken. Heb jij of ken jij een onderneming of organisatie die ons op dezelfde wijze zou willen sponsoren? Lees dan meer.

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10

Eberhardjes.nl gaat over koekjes maar maakt ook gebruik van cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen wij en onze samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Ook kun jij op deze manier informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.