Skip to main content

Op 5 mei zijn de Eberhardjes jarig!

By 5 mei 2020mei 7th, 2020Nieuws

Wat mooi om te merken dat Amsterdammers veel anderen een Eberhardje onder de riem willen sturen.

We ontvangen dagelijks aanmeldingen, variërend van mensen die met hun eigen voedselpakket anderen helpen, tot verzorgers in verpleegtehuizen en juffen en meesters van scholen.

Eberhardjes voor Amsterdam actie

De eerste Eberhardjes brachten we naar de ‘Vrijheidsmaaltijd ToGo’ van Vereniging Museumhaven Amsterdam (zie ook https://www.museumhavenamsterdam.nl/). Zo waren we toch nog aanwezig op Vrijheidsmaaltijden op onze verjaardag!

Doe je mee?

Ken jij mensen of organisaties die écht een Eberhardje onder de riem verdienen door het goede werk wat zij verzetten? Geef ze op via http://www.eberhardjesvooramsterdam.nl  De gehele maand mei verrassen we per week maar liefst 20 goede initiatieven!

Eberhardjes poster De eerste Eberhardjes voor de actie Eberhardjes voor Amsterdam Eberhardjes zijn jarig op 5 mei

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10

Eberhardjes.nl gaat over koekjes maar maakt ook gebruik van cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen wij en onze samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Ook kun jij op deze manier informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.