Skip to main content

Voor een aantal weken geleden concludeerden we dat we heel veel mooie activiteiten en ontwikkelingen in het verschiet hadden staan. Communicatie over mei-maand is een blij-maand leek ons een heel goed idee! En tóch heb je deze mooie post nog niet voorbij zien komen. Graag leggen we in deze blog uit waarom. 

Festivals

In de mei-maand hadden wij een aantal bijzondere festivals gepland staan. Zo zijn we aanwezig geweest bij het Discodip festival van Miljuschka, stonden we op de Kesbeke markt in Amsterdam en waren we aanwezig bij Bite of Amsterdam. Zonder de hulp van vriendinnen, vrienden en ondernemers uit Amsterdam was dit niet mogelijk geweest. Eén van de vele redenen waarom het project Eberhardjes zo fijn is om te blijven doen. We blijven voelen hoe we met steeds meer lieve mensen zichtbaarder worden en daarmee ook het succes groter maken.

We zijn te koop op Schiphol!

Een hele andere belangrijke mijlpaal in deze maand is onze aanwezigheid op Schiphol! Sinds eind april worden de Eberhardjes geserveerd bij de koffie en de thee van de Deli ❤️ en het allermooiste is dat de bezoeker vervolgens de Eberhardjes ook mee kan nemen naar huis, of als cadeau naar de bestemming waar je naar afreist.

Het meest trots zijn we op het feit dat de Deli ervoor heeft gekozen om ons product te serveren om daarmee ons verhaal te verstevigen. Samen met ondernemers, bezoekers en inwoners van Amsterdam een succes creëren met het Eberhardje en dát succes vloeit weer terug naar de stad.  We zijn super trots dat ook deze mooie locatie, in samenwerking met HMSHost, ons helpt het verhaal, en daarmee het succes steeds groter te maken.

Amsterdam 749 jaar

Op 27 oktober begint het Jubileumjaar van Amsterdam. Achter de schermen werken we aan een bijzonder project dat we op die dag gaan presenteren. Iets wat wederom benadrukt dat je in verbinding tot prachtig mooie resultaten kunt komen! ❤️ Dit is dus stiekem een teaser… meer informatie volgt later in het jaar!

Bovenstaande projecten en resultaten zijn slechts een tipje van de sluier. Er loopt heel veel qua verbinding met diverse ondernemers, waarvan we natuurlijk hopen dat ze zich stuk voor stuk aansluiten om het succes te vergroten!

Mei-maand, blij maand?

De mei-maand is een blij maand, maar helaas liepen we tijdens de maand mei ook tegen een enorme uitdaging aan. Onze prachtige locatie op de Oudezijds Voorburgwal is volledig volgelopen met water  🙁

We zijn hartstikke trots op deze locatie waar we onze contacten ontmoeten, ons werk verzetten, samen werkten met lieve vrijwilligers en gewoon heel erg op onze plek zitten. De schade is echter zo groot dat onze volledige inboedel is vergaan. Ondertussen zijn de verzekeraars druk met het uitzoeken hoe we één en ander kunnen oplossen. Het herstel, de volledig herinrichting en het organiseren daarvan zal echter nog veel tijd vergen. We weten niet wanneer we weer op de Oudezijds Voorburgwal terug kunnen zijn. Voorlopig zijn we daar dus gesloten.

Waar een deur sluit, gaat een andere open?

Gelukkig blijft onze inzet onvermoeibaar groot en laten we ons niet kisten. Het liefst zouden we zien dat zo’n tegenslag zich vertaalt in een nieuwe mogelijkheid, dus wie weet?  Wij houden daarom alle opties open. Mogelijk keren we terug, maar wie weet zijn er ondernemers in de stad die ons kunnen en willen helpen om ons te vestigen op een andere plek waar we de boodschap van verbinding en samen werken aan succes nog beter kunnen communiceren? Dan horen we graag van je!

Mei-maand, blij maand… en ondertussen is het alweer juni! Mocht je ons verder kunnen helpen, mail ons op info@eberhardjes.nl

Alvast super dank voor het meedenken! ❤️

Help je mee?

Wil jij als horeca ondernemer of bijzondere winkel meehelpen om steeds meer hartjes door Nederland te verspreiden? Kijk dan bij zakelijk bestellen.

Wil je als consument de Eberhardjes of Bosshardtjes bestellen en op die manier direct bijdragen? Bestel als consument.

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10