Skip to main content

Vandaag kregen we super fijn nieuws te horen!  Onze aanvraag via Maex.nl is goedgekeurd, waarmee we maar liefst € 2.500 euro ontvangen om de plannen die we met de Eberhardjes hebben verder te financiëren. Een hele mooie opsteker in de opstartperiode waar we nu in zitten.

Toekomst Eberhardjes

Zoals ieder weet wordt de horeca hard getroffen dit jaar door alle maatregelen die worden genomen tegen corona. Het is logisch dat in deze moeilijke tijd, niet iedere horecaondernemer de Eberhardjes nog kan serveren, ondanks dat de boodschap ‘zorg goed voor de stad en elkaar’ juist nu voor hén ook zo belangrijk is.  Samen met de horeca van Amsterdam hebben we die boodschap tot nu toe uitgestraald. Samen voor hen is het belangrijk dat we de horeca nu blijven steunen.

Résalieke Vlieger en Ineke Kuiper, twee bestuursleden van het eerste uur, hadden eind 2019 besloten dat ze de Eberhardjes ook beter beschikbaar wilden maken voor de consumentenmarkt. “Nu we in een nieuwe realiteit leven, willen we dat plan zeker doorzetten. Doordat de Eberhardjes de kern boodschap ‘zorg goed voor de stad en elkaar’ in zich dragen, willen we deze boodschap verder in de maatschappij verankeren. Dat is ons doel en daar krijgen we enorm veel energie van!” volgens Résalieke en Ineke.

Opstarten

Voor het opstarten van een productielijn voor de consumentenmarkt zijn de nodige aanpassingen nodig in de huidige vorm. Dit alles willen we graag doen op een open en transparante manier, waardoor we de gelden voor de stichting alleen maar meer kunnen laten groeien. Om dit alles goed neer te zetten, willen we gebruik maken van diverse expertise. De Maex investering geeft ons deze mogelijkheid en versterkt het gevoel dat we op de goede weg bezig zijn.

In de toekomst zullen we onder andere via de site, via sociale media en via de nieuwsbrief jullie op de hoogte houden. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Geef je hier op.

Volg ons ook op http://www.facebook.com/eberhardjes
en
http://www.instagram.com/eberhardjes

Alvast een fijn weekend voor ieder!

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10