Skip to main content

Omdat we met team Eberhardjes niet alles meteen zelf kunnen, helpt Bob, een geboren en getogen Amsterdammer en eigenaar van Amsterdam-cadeau.nl ons voorlopig de Eberhardjes ook online te verkopen.

Eberhardjes ook online verkrijgbaar

We willen geen ‘gebroken hartjes’ in de brievenbus bezorgen daarom is het nog niet mogelijk om één pakketje te bestellen en worden de Eberhardjes in een doos van 6 pakketjes á 16 Eberhardjes verzonden. Niets houdt je dus meer tegen om ze in huis te halen en mensen te verrassen met dit écht Amsterdamse cadeautje! ️

Met Amsterdam-cadeau.nl zijn we ook druk bezig “Hart voor je stad”-boxen met koffie- en thee, chocolade en natuurlijk de Eberhardjes, samen te stellen. Als eerste weten wanneer die pakketten klaar en te bestellen zijn? Abonneer je op de nieuwsbrief!

Amsterdam-cadeau.nl is de online cadeauwinkel van Amsterdam, met typisch Amsterdams aanbod zoals echte Amsterdammertjes, straatnaamborden, Ajax en Amsterdam gerelateerde kleding. woonaccessoires en decoratie, en nu dus ook de overheerlijke Eberhardjes!

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10