Skip to main content

Opgegroeid in de bakkerij, stelde Ineke tijdens de crowdfunding campagne voor om het ook mogelijk te maken de Eberhardjes in de bakkerij in Bolsward te kunnen ophalen. Veel leuke Bolswarders gaven daaraan gehoor! Ook besloot Bakkerij van der Werf, die de bakkerij destijds van Ineke’s ouders overnam, om de Eberhardjes te blijven verkopen. 

Eberhardjes in Bolsward

Bakkerij van der Werf in Bolsward verkoopt dus als één van de eerste verkooppunten (ver) buiten Amsterdam de Eberhardjes. Ineke krijgt regelmatig een update over de verkoop van de Eberhardjes. Omdat de binnenstad van Bolsward op dit moment wordt vernieuwd en het bijzondere stadhuis volledig in oude stijl gerenoveerd wordt, wordt verwacht dat de zomer veel toeristen naar deze Elfstedenstad met rijke historie zal brengen. We zijn benieuwd wat dat betekent voor de verkoop van de Eberhardjes!

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10

Eberhardjes.nl gaat over koekjes maar maakt ook gebruik van cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen wij en onze samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Ook kun jij op deze manier informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.