De Buurtcamping

By 28 juli 2019juli 31st, 2019Nieuws

In het weekend van 12 juli trakteerden we naast een barbeque voor de buurt, ook op maar liefst 5 campings tegelijk!  Het initiatief van de Buurtcamping past zo goed bij onze doelstelling om tot meer verbinding te komen binnen Amsterdam, dat de Eberhardjes natuurlijk op iedere camping hoorden te zijn.

Extra dank gaat daarbij uit naar Mariska; die niet alleen de campings ondersteunde, maar ook de diverse vrijwilligers en campings had opgegeven voor deze deze verrassing en daarom ook bij alle 5 de campings de Eberhardjes heeft gebracht!

Mariska

Buurtcamping-Amsterdam

Vrijwilligers buurtcamping

Vrijwilligers Buurtcamping Oosterpark

Vrijwilligers Buurtcamping

 

Vrijwilligers buurtcamping

Buurtcamping Amsterdam

Meer lezen over de buurtcamping? Bezoek hun site.

Tijdens onze zomeractie bezoeken we diverse activiteiten in Amsterdam die worden georganiseerd door lieve Amsterdammers om tot meer verbinding te komen.  De organisatie wordt vanuit Stichting Eberhard voor Amsterdam op onze Eberhardjes getrakteerd.  Een kilo Eberhardjes komt neer op zo’n 100 koekjes.  Vaak worden de Eberhardjes daarom uitgedeeld dat tot dubbele vreugde leidt.

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10

Eberhardjes.nl gaat over koekjes maar maakt ook gebruik van cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen wij en onze samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Ook kun jij op deze manier informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.