De Boomspijker

By 12 juli 2019 juli 28th, 2019 Nieuws

Tijdens onze zomeractie bezoeken we diverse activiteiten in Amsterdam die worden georganiseerd door lieve Amsterdammers om tot meer verbinding te komen.  De organisatie trakteren we dan vanuit Stichting Eberhard voor Amsterdam op onze Eberhardjes.  Dit weekend pakten we een aantal acties tegelijk!

We zijn gestart bij de Boomsspijker in Amsterdam waar ze op vrijdagavond 12 juli voor mensen in Amsterdam een picknick organiseerden. De deuren van de Boomspijker staan elke dag voor u open. Kom binnen voor koffie, thee, soep, een praatje, stel uw vragen, lees de krant.  Een geschikte plek om te trakteren op de Eberhardjes dachten wij zo.

Lees hier meer over de Boomspijker.

De-Boomspijker

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10

Eberhardjes.nl gaat over koekjes maar maakt ook gebruik van cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen wij en onze samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Ook kun jij op deze manier informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.