Skip to main content

Zondag 29 november was een zonnige koude dag in Amsterdam. Op die dag gingen Résalieke Vlieger en Ineke Kuiper op pad met een heuse regisseur en filmvrouw, om de juiste film te schieten voor een crowdfunding die vanaf 14 december landelijk (maar vooral in Amsterdam ;-)) gaat lopen.

Crowdfunding?

2020 heeft ons allen nogmaals extra doen beseffen dat het belangrijk is om goed voor elkaar te zorgen. Vanuit die gedachte geloven Résalieke en Ineke dat zij het koekje aan een veel groter publiek kunnen verkopen. De opbrengsten blijven ten goede komen aan verbindende projecten in Amsterdam. Maar om dit alles op te zetten is een investering nodig en hiervoor kiezen we in eerste instantie voor een crowdfunding.

Het koekje is van ons samen

‘Wij hopen dat we via crowdfunding met heel veel Amsterdammers ervoor kunnen zorgen dat de Eberhardjes straks in consumentenverpakking beschikbaar zijn. Koop je nu alvast de Eberhardjes, kun je ze op een later moment ophalen in onder andere de horeca van Amsterdam. Wij geloven in verbinding.

En hoe eenvoudig ‘het koekje’ ook is, juist door dit met z’n allen mogelijk te maken kunnen we die verbinding vergroten. De horeca heeft het Eberhardje groot gemaakt. Nu willen we kijken of we iets kunnen terug doen voor de horeca door onder andere ‘traffic’ naar de horeca te genereren zodra dit weer kan. Het is natuurlijk heel spannend of alles gaat lukken, maar als het aan ons ligt, gaan we er gewoon voor zorgen!’ alsdus Résalieke en Ineke.

Houd ons dus in de gaten… binnenkort kun je meedoen met onze crowdfundingactie. Dank alvast voor je enthousiasme!

Eberhardje logo voor Amsterdam Rijksmuseum

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10