Skip to main content

Zondag 17 januari was de laatste dag dat mensen ons konden ‘crowdfunden’ via onze crowdfundactie op Crowdaboutnow.

Eindspurt…

Alhoewel we natuurlijk hoopten het bedrag van € 15.000 te behalen, was het spannend tot en met de laatste dag. Op die dag werden we nog verrast door een aantal gulle gevers, die heel veel Eberhardjes kochten, waarmee we de € 15.000 hebben behaald! Super cool en een heel goed gevoel!

Het koekje is van ons samen

Omdat er veel mensen ons hebben geholpen met het realiseren van de eerste € 15.000 voelt het Eberhardje als een koekje dat we écht samen op de consumentenmarkt gaan zetten. Door dit bedrag konden we veel kosten die we alvast moesten voorschieten gelukkig weer terugbetalen. We waren achter de schermen al bezig met het realiseren van het pakketje, maar het voelt als een enorme ‘boost’ dat heel veel mensen ons hebben gesteund om dit avontuur ook daadwerkelijk naar een volgende fase te helpen. Dank dus nogmaals aan ieder die daaraan mee heeft geholpen!

Stichting

Résalieke en Ineke zorgen naast de dagelijkse gang van zaken, ook voor het neerzetten van een sociale onderneming. Tot op heden worden de werkzaamheden ‘onbezoldigd’ ingezet. Doordat we het budget van de stichting willen laten groeien is een dagelijkse leiding van het bedrijf noodzakelijk.  De Stichting ‘Eberhard voor Amsterdam’ zal worden versterkt door een ‘dochterstichting’ die de Eberhardjes in de markt gaat zetten. Het is belangrijk dat de mensen die daar werken kunnen worden beloond voor hun inzet. De komende periode wordt ook hier de aandacht op gevestigd.

Volg ook onze sociale media via Facebook, Instagram en LinkedIn zodat je het proces met ons mee kunt beleven!

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10