Amsterdam Made Pop-up shop

By 19 november 2019mei 7th, 2020Nieuws

Van 19 november tot en met 1 december 2019 werden de Eberhardjes voor het eerst vanuit de Stichting Eberhard voor Amsterdam verkocht vanuit een pop-up store. In samenwerking met andere Amsterdamse makers met het Amsterdam Made keurmerk konden we onze producten 2 weken lang presenteren aan het winkelend publiek op de Prinsengracht 234F in Amsterdam.

22 november ‘Makers day’

Op 22 november kregen de Eberhardjes ‘de hoofdrol’ in de winkel en stonden Résalieke Vlieger (initiatiefneemster Eberhardjes) en Ineke Kuiper in de shop om de koekjes per ons aan de man te brengen.  Naast de koekjes kon je ook koektrommels, fietstassen en pakketjes koekjes kopen.

Résalieke Vlieger en Ineke Kuiper

Terug naar Nieuws
Met
gemaakt door
Gunfactor 10

Eberhardjes.nl gaat over koekjes maar maakt ook gebruik van cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen wij en onze samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Ook kun jij op deze manier informatie delen via sociale media. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.