Skip to main content

Doe je dat via onze crowdfunding?
Lees hier de uitleg.

Een pakketje voor een ander

Dank dat je interesse hebt in de Eberhardjes en samen met ons de boodschap ‘Zorg goed voor elkaar’ wilt uitdragen! Dat kun je tijdens de Crowdfundingsactie op een bijzondere manier doen.

Omdat wij nog midden in het proces zitten om de koekjes in groten getale te laten bakken en goed te laten verpakken in de nieuwste verpakking, kunnen we de koekjes nog niet direct toezenden. Maar een belofte en goede wens voor het nieuwe jaar kunnen we wel toezenden. En dat doen we samen met jou!

Je kunt een pakketje Eberhardjes kopen voor een bekende in Amsterdam. Ook kun je ervoor kiezen om iemand in Amsterdam die vrijwilligerswerk doet, te verrassen met de koekjes.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat je jouw bedrag hebt overgemaakt krijg je een standaardbevestiging van CrowdAboutNow. Wij verzamelen iedereen die met ons meedoet om een kaartje te zenden. Na ongeveer 2 weken ontvang je van ons een e-mail. In deze e-mail leggen we je uit hoe je heel eenvoudig het adres kunt doorgeven voor het verzenden van de kaart. (Deze adresgegevens worden éénmalig gebruikt)

Op de kaart staat volgende tekst:

Lieve <naam>,

Ik heb meegedaan met de crowdfunding-actie van de Eberhardjes. Ik heb jou uitgekozen om te verrassen met de Eberhardjes die je vanaf februari 2021 op diverse locaties in Amsterdam kunt ophalen.

‘Zorg goed voor elkaar’ is de boodschap van de Eberhardjes. Ik ondersteun deze gedachte van harte en hoop er jou een fijne dag mee te bezorgen!

We printen of schrijven jouw naam mee als afzender.

Ook een kaartje voor jezelf

Omdat je als Crowdfunder meedoet, zorgen we ervoor dat ook jij een bijzondere kaart ontvangt van team Eberhardjes.

Jouw adresgegevens kunnen we vanuit CrowdAboutNow opvragen, dus dat komt goed!

Heb je nog vragen
over je kaartje?
Stel ze gerust.

Met
gemaakt door
Gunfactor 10