Een goed gesprek start voortaan met
een kopje thee of koffie én een Eberhardje

Vorm

Het Eberhardje is een hartvormig roomboterkoekje met in het midden de drie Andreaskruisen van Amsterdam. Een echt Amsterdams koekje dus!

Smaak

Eet je het koekje, dan proef je kwaliteit, roomboter en een vleugje vanille.

Kopje koffie

Het Eberhardje is heerlijk bij een kopje koffie, in onze ogen de meest laagdrempelige manier om met iemand anders in contact te komen en verbinding te maken.

Stichting

Een deel van de opbrengst van de Eberhardjes gaat naar de Stichting ‘Eberhard voor Amsterdam’.

De patissiers

Ervaring en enthousiasme

Cees Holtkamp, oprichter van Patisserie Holtkamp aan de Vijzelgracht in Amsterdam, leerde het oorspronkelijke recept van het Eberhardje in 1955 op de Bisschoppelijke Nijverheidsschool (BNS) in Voorhout.

Nico Meijles, huidig eigenaar van Holtkamp Horeca Patisserie en Croquetten werkte samen met zijn collega’s het definitieve recept van het Eberhardje uit. Binnenkort zie je ook het productieproces van het Eberhardje op deze website.

Heb je trek gekregen van ons koekje,
en wil je ze bestellen?
Bestel ze hier.