Samen kunnen we de boodschap
‘Zorg goed voor elkaar’ uitdragen!

Openingstijden:

For English click here

We zijn zoveel mogelijk open op woensdag en vrijdag van (minimaal) 13:00 tot 17:00!

Omdat Eberhardjes wordt gerund door vrijwilligers is de winkel niet altijd open. Mocht je onverhoopt voor een dichte deur komen te staan, zijn de Eberhardjes in consumentenverpakking ook verkrijgbaar bij de museumshop in de Oude Kerk (onze buren) en op deze Amsterdamse locaties.

Draag je zelf bij aan de stad en/of verkoop je een duurzaam product en zou je dit graag eens willen verkopen via een winkel? Maak gebruik van de mogelijkheid om onze winkel op een heel leuke manier te delen! Lees hier meer. 

Doe met ons mee!

Door Eberhardjes te (ver)kopen help je ons om samen goed voor onze stad en voor elkaar te zorgen. Sinds 13 september 2021 hebben we daarvoor in het hart van de stad, op de Oudezijds Voorburgwal 74, een winkel / kantoor geopend.

Door op deze plek de Eberhardjes te verkopen, ons verhaal te vertellen en relaties uit te nodigen, willen we steeds meer bedrijven, ondernemers, bewoners en bezoekers van Amsterdam enthousiasmeren om het Eberhardje samen met ons groot te maken. Hoe meer Eberhardjes we samen verkopen, hoe meer geld we kunnen doneren aan de Stichting Hart voor je stad, gekoppeld aan de Eberhardjes.

Ja, ik doe mee!

Ben je ondernemer? Vraag via deze pagina meer informatie aan.

Ben je bewoner of bezoeker van Amsterdam? Kijk op deze pagina voor de verkoopadressen

Heb je mooie ideeën voor de Eberhardjes? Neem contact met ons op! ❤️