Skip to main content

In deze gekke, bizarre, verwarrende en ook liefdevolle tijden
steken we graag de Amsterdammers een ‘Eberhardje’ onder de riem.
Ken jij mooie initiatieven van mensen of bedrijven die zich inzetten voor anderen?

Lees hieronder meer over onze actie!

Activiteit
aanmelden

Eberhardjes voor Amsterdam

Over onze actie

Het zijn zware tijden voor veel Amsterdammers. Vanwege het Corona-virus moeten Amsterdamse (horeca)ondernemers hun zaak nog gesloten houden en moeten Amsterdamse opa’s en oma’s hun kinderen en kleinkinderen al weken missen. Gelukkig zet een grote groep Amsterdammers zich vrijblijvend in om anderen te helpen. Om zoveel mogelijk Amsterdammers een hart onder de riem te steken, nodigen we je uit om ons te laten weten wie er wat jou betreft een ‘Eberhardje onder de riem’ verdient. Meld hieronder de persoon of de organisatie aan die wij (gratis!) een kilo (100 stuks) Eberhardjes mogen brengen. De actie loopt tot 1 juni 2020.

Voor wie het verdient

Een kilo Eberhardjes cadeau

Gedurende de maand mei (5 mei is de ‘verjaardag’ van de Eberhardjes) doneren we iedere week een kilo Eberhardjes aan 20 (!) organisaties, bedrijven of mensen die jullie voordragen.  De kans dat jouw aanmelding wordt gekozen is dus best groot.

We horen graag waarom jij vindt dat deze mensen de kilo Eberhardjes verdienen. We nemen contact met je op wanneer jouw aanmelding wordt gekozen en stemmen dan ook af over het ophalen of afleveren van de koekjes.

Zorg goed voor onze stad en voor elkaar

Eberhardjes voor Amsterdam

Nu de Eberhardjes al twee jaar lang ‘hét koekje van verbinding’ zijn en we door het vertrouwen van de horeca-ondernemers én de inwoners van Amsterdam groter konden groeien dan we ooit dachten, kunnen we jaarlijks geld doneren aan de stichting Mensen Maken Amsterdam.

Daarnaast doneren we ook graag Eberhardjes aan mooie initiatieven. Dit doen we jaarlijks tijdens de Vrijheidsmaaltijden en onze jaarlijkse zomeractie. Onze ‘Eberhardjes voor Amsterdam’-actie is een extra actie die we in samenwerking met Mensen Maken AmsterdamHart voor de stad en Echt Amsterdams onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk Amsterdammers. Help je ons mee? Deel onze berichten op Facebook, Instagram en Twitter.

Heb jij nog andere ideeën waar we met de Eberhardjes aan kunnen bijdragen? Neem dan contact op via info@eberhardjes.nl.

Met
gemaakt door
Gunfactor 10