Skip to main content

Lees hier hoe jij
door het kopen van Eberhardjes
een ‘gulle gever’ kunt worden!

Verbinding in Amsterdam

Gulle geef actie

Op Bevrijdingsdag, 5 mei, is het precies vijf jaar geleden dat de Eberhardjes werden gelanceerd onder de bogen van het Rijksmuseum. Tijdens deze Vrijheidsmaaltijd voor ‘Lieve Amsterdammers’ proefden alle genodigden voor het eerst een Eberhardje bij de koffie: hét koekje van Amsterdam, dat staat voor de liefde voor onze stad en voor elkaar. Dit jaar vieren we het 5-jarig jubileum en organiseren we een Gulle Geef actie voor Amsterdammers!

Klik voor persbericht
Maak kans op 500 euro

Maak mensen blij!

Met het Eberhardje willen we aan de stad, maar ook aan de rest van de wereld laten zien dat het leuk en goed is wanneer je met elkaar, en niet alleen voor jezelf, een succes neerzet. Dit gevoel willen we graag uitdragen tijdens de Gulle Geef Actie!

Vanaf 5 mei zijn er 5 doosjes Eberhardjes in de omloop met een waardebon van € 500,00

Vind jij die bon? Dan mag jij gaan nadenken wie jij in Amsterdam blij gaat maken met € 500,00!

Dit kan bijvoorbeeld een bedrag zijn dat je schenkt aan jouw buurthuis dat het lastig heeft, of aan een stichting in Amsterdam die je een warm hart toedraagt. Mogelijk ken je iemand die het geld heel hard kan gebruiken, dan mag je ook persoonlijk iemand blij maken. Wat belangrijk is, is dat jij kunt onderbouwen waarom je dat bedrijf, die stichting of die persoon in Amsterdam wilt ondersteunen met € 500,00. Heb je de bon gevonden? Bewaar die dan goed en lees verder!

Spelregels

Ben jij een gelukkige winnaar?

Gefeliciteerd! Jij mag straks een ‘gulle gever’ worden, want je mag bepalen wie jij gelukkig gaat maken met € 500,00! Er zijn wel een paar spelregels aan verbonden. Het is belangrijk dat het geld dat je gaat besteden voldoet aan de volgende criteria:

  • het geld moet in Amsterdam worden besteed aan een goed doel, waarmee jij denkt bij te dragen aan de stad Amsterdam
  • je moet zelf goed kunnen onderbouwen waarom je het geld aan een bepaalde stichting, organisatie of persoon wilt doneren
  • natuurlijk gaan we jouw wensen als winnaar zo goed mogelijk opvolgen, echter heeft team Eberhardjes de beslissende stem of de onderbouwing voldoende is om het geld over te maken
  • de onderbouwing delen we op onze website en sociale kanalen

Denk alvast na aan wie jij het geld wilt doneren en neem contact met ons op via info@eberhardjes.nl

Vermeld in jouw mail de unieke code van jouw gevonden waardebon en jouw contactgegevens. Wij nemen dan contact met je op, ontvangen graag de originele waardebon (dus bewaar hem goed!) en bespreken hoe we de verrassing gaan organiseren. Jouw verhaal delen we als voorbeeld van hoe jij ‘geven’ ziet. Natuurlijk ontvang je als ‘gulle gever’ ook nog een mooi cadeau van ons!

De actie loopt t/m 5 november 2023. Na 5 november 2023 is de bon niet meer inwisselbaar.

Ter info

Actievoorwaarden

  • De Gulle Geef Actie loopt van 5 mei 2023 tot en met 5 november 2023. Na 5 november 2023 worden bonnen niet meer ingenomen en vervallen de niet geïnde prijzen.
  • De prijswinnaar ontvangt niet contant geld. ‘Eberhardjes Amsterdam’ draagt zorg voor het overmaken van € 500,00 wanneer we met de ‘gever’ overeen zijn gekomen waar dit geld naar toe wordt overgemaakt.
  • De ‘gever’ is akkoord met het benoemen van de reden waarom hij het geld overmaakt naar de stichting, het bedrijf, de persoon of anders overeengekomen goed doel op de website en sociale media van de Eberhardjes.
  • Team Eberhardjes komt met ‘de gever’ overeen waar de € 500 aan wordt overgemaakt. Mochten de gever en Team Eberhardjes niet in overeenstemming zijn over het ‘goede doel’, zal de gever een nieuw doel moeten specificeren. Team Eberhardjes geeft de uiteindelijke doorslag.
  • Team Eberhardjes behoudt zich het recht voor de actie te wijzigen of voortijdig te beëindigen als daar aanleiding toe mocht bestaan.
  • Tekstfouten voorbehouden.

Heb je trek gekregen van ons koekje,
en wil je ze bestellen?
Bestel ze hier.

Met
gemaakt door
Gunfactor 10